top of page
Banner

RFID TAGS

Retailers maken steeds vaker gebruik van RFID systemen, soms is de RFID alleen voor winkelbeveiliging, maar wordt RFID gebruikt om de logistieke processen beter te beheersen. Wij hebben diverse RFID tags in ons programma, deze worden net als de standaard beveiligingstags met een naald bevestigd en kunnen worden verwijderd met dezelfde ontkoppelapparaten. Daarnaast hebben we uiteraard ook RFID tags voor andere toepassingen.

RFID Hardtag

Kleding tag

Deze RFID tag is de perfect tag voor gebruik in kledingwinkels, klein, licht in gewicht en uitstekende detectie. Deze kan verwijderd worden met een standaard ontkoppel apparaat uit de winkelbeveiliging.

RFID Optical tag

Brillen tag

Deze RFID tag is de speciaal ontwikkeld voor gebruik bij opticiens. Het model is gelijk aan een bestaande brillentag en heeft een uitstekende detectie. Deze kan verwijderd worden met een speciaal ontkoppeltool PD09.

Industrial RFID assettag

Inventaris tag

De inventaris tag kan met schroeven of tape bevestigd worden en heeft uitstekende detectie eigenschappen. De tag is waterdicht en kan dus bijna overal toegepast worden.

 

bottom of page