top of page
Banner

PATRIAM BARCODE & RFID READERS VOOR RETAIL EN INDUSTRIE

Barcodes en inmiddels ook RFID zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. RFID wordt in winkels o.a. gebruikt voor winkelbeveiliging maar uiteraard ook voor het beheersen en controleren van de voorraad. Patriam levert intelligente mobiele computers die kunnen worden uitgebreid met barcodescanners en/of RFID lezers voor supersnel en op (grote) afstand uitlezen van barcode en RFID labels. 

Chainway C72

Chainway C72 is een robuuste en veelzijdige mobiele computer. Voorzien van de Chainway RFID-lezer met de beste UHF RFID-mogelijkheden in zijn klasse, zijn leesafstanden van 30 meter leesafstand mogelijk. Ook can de C72 worden uitgebreid met barcode scanning. De C72 is gebouwd om perfect te voldoen aan de eisen in intensieve toepassingen, met name in voorraadbeheer, detailhandel, opslag, kledinginventaris, snelwegtol, wagenparkbeheer, financiën, enz.

Chainway C66

Chainway C66 is een veelzijdige uitbreidbare robuuste handcomputer met groot scherm. Uitgerust met een Qualcomm octa-core processor en Android 11, wordt de C66 geleverd met een 5,5-inch HD-scherm, barcodescanning en NFC-functie. De C66 kan worden uitgebrid met vingerafdrukherkenning, UHFantenne DE C66 voldoet volledig aan de behoeften in logistiek, magazijn, productie, detailhandel, enz.

Chainway P80

Chainway P80 RFID-tablet, geïntegreerd met Chainway's beste zelfontwikkelde UHF RFID-module is het ideale apparaat voor superieure lees-/schrijfprestaties. Het apparaat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid met een 8000 mAh-batterij voor langdurige back-up en heeft een 8" groot IPS-scherm met Android 9.0 OS. Deze tablet is bij uitsek geschikt voor bijvoorbeeld detailhandel, logistiek,voorraadbeheer, enz.

Chainway C72 Reader
Chainway C66 Reader
Chainway P80 Reader
bottom of page