top of page

De Chainway C72

Een Revolutionaire Stap vooruit in de Wereld van Mobiele GegevensverzamelingInleiding:

In de snel evoluerende wereld van gegevensverzameling en mobiele technologieën zijn efficiëntie en nauwkeurigheid van cruciaal belang. Een apparaat dat aan deze eisen voldoet, is de Chainway C72. De C72 is een geavanceerde mobiele computer die speciaal is ontworpen om gegevensverzameling te stroomlijnen en workflows te optimaliseren. In dit artikel zullen we de kenmerken, functionaliteiten en voordelen van de Chainway C72 verkennen.Krachtige specificaties:

De Chainway C72 is uitgerust met indrukwekkende specificaties die de prestaties naar een hoger niveau tillen. Met een krachtige 2,2 GHz octa-core processor en 4 GB RAM biedt het apparaat snelle en responsieve prestaties, zelfs bij veeleisende taken. Bovendien zorgt het Android 10-besturingssysteem voor een intuïtieve gebruikerservaring en compatibiliteit met een breed scala aan zakelijke toepassingen.Robuust en duurzaam:

De C72 is gebouwd om de uitdagingen van veeleisende werkomgevingen aan te kunnen. Met een IP67-classificatie is het apparaat bestand tegen stof, water en vallen, waardoor het ideaal is voor gebruik in veldwerk, magazijnen en productieomgevingen. Het 5-inch touchscreen is voorzien van Corning Gorilla Glass, dat extra bescherming biedt tegen krassen en stoten.


Geavanceerde gegevensverzameling:

Het belangrijkste kenmerk van de Chainway C72 is de uitgebreide gegevensverzamelingsmogelijkheden. Het apparaat is uitgerust met een geïntegreerde 2D-barcodescanner en optionele modules voor RFID-lezen en NFC. Hierdoor kunnen gebruikers moeiteloos barcodes, RFID-tags en andere gegevensbronnen vastleggen, waardoor de efficiëntie en nauwkeurigheid van inventarisbeheer, voorraadcontrole en activabeheer worden verbeterd.


Connectiviteit en mobiliteit:

Met ondersteuning voor 4G LTE, dual-band Wi-Fi en Bluetooth biedt de C72 naadloze connectiviteit en snelle gegevensoverdracht. Dit stelt gebruikers in staat om real-time gegevens te verzenden en ontvangen, waardoor de communicatie en samenwerking tussen teams wordt verbeterd. Bovendien is de C72 uitgerust met een krachtige 5000 mAh batterij die de hele dag meegaat, zelfs bij intensief gebruik, zodat gebruikers onderweg productief kunnen blijven.


Flexibiliteit en aanpasbaarheid:

De Chainway C72 is een uiterst aanpasbaar apparaat dat kan worden geconfigureerd om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Met een reeks optionele modules, zoals een UHF-RFID-module, een biometrische vingerafdruklezer en een thermische afdrukmodule, kan de C72 worden aangepast aan verschillende toepassingen en sectoren. Dit maakt het apparaat veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan industrieën, zoals logistiek, detailhandel, gezondheidszorg en transport.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page