top of page
Banner

MULTI-ALARM WINKELBEVEILIGING TAG

Multi-alarm winkelbeveiliging tags worden gebruikt om duurdere en/of moeilijk te beveiligen producten te beveiligen. Denk hierbij aan producten in dozen, grote stukken vlees, tassen, etc. De winkelbeveiliging tags worden met een draad aan het te beveiligen product bevestigd en geven een alarm af zodra de draad wordt doorgeknipt en laat ook het systeem alarmeren zodra de tag in het veld van het winkelbeveiliging systeem komt. De 3-alarm versie gaat in dat geval ook zelf alarmeren zodat de tag buiten gevolgd kan worden.

Multi=alarm tag

Boxtag 1

Bescherm dozen eenvoudig met de Boxtag. Deze winkelbeveiliging tag is beschikbaar in zowel de 2- als 3-alarm versie en tag heeft een diameter van 73 mm.

Multi-alarm tag

Boxtag 2

Bescherm dozen eenvoudig met de mini Boxtag. Deze winkelbeveiliging tag is in zowel de 2- als 3-alarm versie en heeft een diameter van 50 mm.

Multi-alarm tag met recoiler

Boxtag 1, automatisch

Bescherm dozen eenvoudig met de Boxtag. Deze winkelbeveiling tag is beschikbaar in zowel de 2- als 3-alarm versie en beschikt over een automatisch oprolmechanisme voor een snelle probleemloze bevestiging.

bottom of page