top of page
Banner

BRILLEN TAGS VOOR OPTIMALE BEVEILIGING BIJ OPTICIENS

Winkelbeveiliging is ook voor opticiens belangrijk en gaan daarom steeds vaker over op het beveiligen van de winkelvoorraad. De winkelbeveiliging moet echter wel dusdanig zijn ingericht dat het passen van brillen nog steeds probleemloos kan verlopen, dus geen tijdsverlies door het verwijderen of ontsluiten van een beveiliging en geen hinder voor de klant. De Patriam winkelbeveiliging tags voor brillen voldoen helemaal aan deze voorwaarden. Bestel of neem contact met ons op.

Optical tag

Brillentag PTB01

Deze basis beveiliging wordt eenvoudig over de poot van de bril geschoven en met de speciale tool (PDB009) vastgedraaid.

Optical-tag

Brillentag PTB02

Deze tag wordt op het scharnierpunt van de poot op de bril bevestigd. Het extra transparante kunststof deeltje zorgt ervoor dat de tag niet verschoven kan worden, De tag wordt verwijderd met een standaard ontkoppelapparaat.

Optical yag

Brillentag PTB03

Deze beveiliging wordt eenvoudig over de poot van de bril geschoven en met de speciale tool (PDB010) vastgedraaid. Voordeel is dat de tag ten opzichte van de bevestiging gedraaid kan worden voor comfortabeler passen of opbergen in een display.

bottom of page