top of page
patriam homepage banner

WELKOM BIJ PATRIAM
WINKELBEVEILIGING ACCESSOIRES

PATRIAM, HET BESTE ADRES VOOR WINKELBEVEILIGING

PATRIAM, TOPKWALITEIT WINKELBEVEILIGING ACCESSOIRES

Winkelbeveiliging is essentieel voor iedere retailer want winkeldiefstal is nog steeds een groot probleem. Per jaar wordt er naar schatting voor bijna € 2 miljard uit de Nederlandse winkels gestolen Vaak (70%) wordt dit gedaan door gedaan door gelegenheidsdieven. Technische winkelbeveiliging oplossingen (EAS ofwel anti-winkeldiefstal systemen) en bijbehorende accessoires helpen dit soort diefstal terug te dringen. Daarnaast is er in winkelbeveiliging een trend naar RFID. Dit is prima te gebruiken voor diefstalpreventie, maar toch vooral bedoeld om de voorraad te optimaliseren.

PATRIAM WINKELBEVEILIGING TAGS EN LABELS IN AM, RF EN RFID TECHNOLOGIE

Helaas wordt vaak vergeten dat het succes van deze winkelbeveiliging niet alleen afhangt van het systeem. Minimaal net zo belangrijk zijn de tags en labels die worden gebruikt, zie dit niet als sluitpost maar kies zorgvuldig het juiste product voor uw winkelbeveiliging. Gebaseerd op 30 jaar ervaring in de winkelbeveiliging en een unieke samenwerking met de topfabrikanten, helpt Patriam u de beste oplossing voor uw winkelbeveiliging  te kiezen. Ga naar ons contact formulier en vraag vrijblijvend om gedetailleerde informatie.

Patriam werkt samen met topfabrikanten

Patriam werkt al jaren samen met dezelfde fabrikanten van winkelbeveiliging accessoires, zodoende hebben wij direct toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van winkelbeveiliging. Patriam heeft een ruime voorraad producten van deze merken in het magazijn in Nederland.

Ook kunnen we op verzoek speciale winkelbeveiliging producten laten ontwikkelen of van uw eigen logo voorzien, stuur hiervoor een email of vul het contactformulier in.

Century logo
Beijing Shunte Logo
RICH RFID Logo
Modewinkel

PATRIAM TRADITIONELE WINKELBEVEILIGING EN RFID

PATRIAM WINKELBEVEILIGING TAGS EN LABELS 

Patriam winkelbeveiliging tags en labels worden aangebracht op of aan de te beveiligen producten en veroorzaken een alarm op het moment dat ze door een (EAS) systeem gedetecteerd worden.  AM en RF technologie zijn de meest voorkomende technologieën, RFID wordt ook gebruikt maar dan gaat het meestal meer om voorraadbeheersing e.d. Tags geven over het algemeen de beste detectie maar kunnen soms niet gebruikt worden, in die gevallen zijn labels een uitstekend alternatief. Tags worden normaal gesproken met een pin of kabel bevestigd en met een ontkoppelapparaat verwijderd. Labels worden geplakt en bij het afrekenen uitgeschakeld met een deactivator. Deactiveren is een veel sneller proces, reden waarom in supermarkten labels gebruikt worden. Check de Patriam product pagina voor meer details.

ADRES GEGEVENS :

Patriam BV

Enterseweg 15

7471 SB Goor,

Nederland

KvK: 72603917

BTW Nr.: NL859170342B01

Bedankt voor de inzending!

Inschrijven nieuwsbrief

BEDANKT VOOR UW INSCHRIJVING

bottom of page